Annonse

Privatdrevet allmennpraksis til salgs, 30 minutter fra Oslo

Veldrevet privat allmennpraksis i Drøbak.

Drøbak er kommunesenteret i Frogn kommune i Akershus.  Byen regnes som den nordligste av

Lokaler

Lokalene på 62 kvm er fordelt på 2 legekontorrom, 2 mindre undersøkelsesrom som har vært brukt til akupunktur og EKG-undersøkelser. Det finnes 3 undersøkelsesbenker, kjøkken, laboratorium, mottakelse og toalett. 

Lokalene er i god stand uten umiddelbare behov for oppussing og huseier er positiv til ny eier da de ønsker at lokalene fortsatt skal benyttes til legesenter.

Beliggenheten er ideell med tanke på pasienttilstrømning: Heis, fri parkering og apotek i samme bygg.

Drøbak er kommunesenteret i Frogn kommune i Akershus.  Byen regnes som den nordligste av "sørlandsbyene" og ligger ca 30 minutter fra Oslo.

Utstyr

Medisinsk utstyr slik overdras som en del av transaksjonen: Sentrifuge, EKG apparat, kjøleskap, oppsett for senkning, destillator og inkubator/varmeskap for dyrkning av urinprøver.
Pr i dag leies utstyr for Hb og u-stix, og dette vil sannsynligvis kunne kontinueres av ny eier.

CGM journalsystem med server og to arbeidsstasjoner.

Praksisen

Legepraksisen har vært drevet som solopraksis siden 1998. Med beliggenhet og pasienttilstrømming er det potensiale for å drive 2 legepraksiser. Det finnes også mulighet til å søke om fastlegehjemmel da kommunen har signalisert at de ønsker å knytte legesentre med flere leger til fastlegeordningen.

Nåværende lege har valgt å jobbe 4 dagers uke. Totale kostnader for driften inklusive ansatt/innleid legesekretær ligger på ca 40-50% av omsetning. Ansatte følger ikke med salget av praksisen.

Ønsket overtakelse innen 2/7-2022.

Kontakt

Ta kontakt med Artha Helseconsult AS, ved Dr. Einar Eskeland for mer informasjon. E-post artha.helseconsult@broadark.no, telefon 97021862.

Tips en venn  Skriv ut