headerlogo
UTGÅTT
Har ikke støtte for bildebeskrivelse i spot enda.

Tittel: Medisinstudent

Stillinger: 30

Kontraktstype: Engasjement

Stillingsprosent: 100%

Sted: Norge

Søknadsfrist: Løpende

Søk stillingen HER.

Følg SkanPers på:

Facebook
Twitter

Medisinstudenter fra termin 8 søkes til sommeren 2020

Ønsker du valgfrihet og variasjon i hverdagen, et bredt faglig nettverk og spennende utfordringer i sommer? Kombiner sommerjobb med eventyrlige opplevelser Norge rundt med midnattsol, vandring i magiske fjell eller båttur på fjord og hav.

Jobb hvor og når du vil!

Akkurat nå er det stor fokus på ferieavvikling i perioden 15. juni-16 august, uke 25-33, men det finnes også oppdrag her og nå. HVA ØNSKER DU?

Du kan jobbe 8-10 uker om du ønsker, eller 3-4 når det passer deg. Med et stort antall arbeidsgivere i hele Norge finner vi arbeidsplassen for deg, basert på din kompetanse og geografiske ønskemål for jobbsted. Varierte oppdrag innen kommunal sektor på sykehjem, innen hjemmetjenesten og spesialomsorgen.

Du får betalt reise, gratis bolig og medisinkurs hos seriøse oppdragsgiver som gir deg valgfrihet og muligheter samt trygghet i din arbeidssituasjon gjennom deres ressurser og erfaring.

Ta sjansen, fyll sommeren med flotte opplevelser, nye bekjentskaper og nyttige erfaringer.

Kontakt oss idag så får du vite mer om muligheter og vilkår på dine premisser.

For mer informasjon:

Kontaktperson:

Ellen Øiesvold, e-post: Klikk her

SkanPers

Vi jobber med arbeidsgivere i Norge, Sverige og internasjonalt. Vårt mål er å bidra til at din organisasjon får rett person på rett plass. Har du rekrutteringsbehov er du også velkommen til å kontakte meg, sammen med mine kolleger har jobber vi med bransjeoverskridende samarbeid på tvers av landegrenser. Bli synlig, sett og valgt!

© 2015 Helsestillinger. All rights reserved.

helsestillinger.com