headerlogo
UTGÅTT
Har ikke støtte for bildebeskrivelse i spot enda.

Tittel: Spesialist allmennmedisin

Kontraktstype: Fast

Stillingsprosent: 100%

Sted: Surnadal

Arbeidsgiver: Surnadal kommune

Søknadsfrist: Snarest

Søk stillingen HER.

Besøk vår hjemmeside.

Følg Surnadal kommune på:

Facebook

Spesialist allmennmedisin søkes til fastlegestilling i privat legesenter

Vi søker deg som har særlig interesse for allmennmedisin. Har du erfaring som fastlege er det en fordel. Vi ønsker oss en lege med evne til å se sin rolle som en del av et større helsevesen, som trives med pasientkontakt og jobber godt både i team og selvstendig.

Dine fremtidige kolleger på legekontoret er 5 fastleger med gjennomsnittlig listelengde på 1150 pasienter og en LIS1-lege. I tillegg har legesenteret bioingeniør, sykepleier og legesekretærer/ sekretær. Legene har selv utformet sine lokaler med store lyse legekontor, utsikt mot fjorden og bygda, skiftestue og laboratorium med god plass og et trivelig venterom og resepsjonsområde. Ambulansetjenesten har nybygde lokaler rett over gårdsplassen der to ambulanser er stasjonert med personell. Legesenteret har egen ambulanseinngang

Legene som arbeider ved legesenteret i dag, er privatpraktiserende. Kommunen ser muligheter fremfor utfordringer og åpner for en fastlønnet stilling om det er ønskelig.

Dine kolleger ønsker deg velkommen!
«Vi har et godt sammensveiset arbeidsmiljø der sosiale sammenkomster på fritid ikke er uvanlig. Bred og lang samlet erfaring legger rammen for et sterkt faglig miljø. Felles mat- og kaffepauser der det alltid finnes muligheter til faglige diskusjoner. Din nærmeste kollega er aldri langt unna.

Vi kan varmt anbefale deg en jobb i distriktet. Her kommer vi nært innpå mennesker, og får muligheten til å jobbe bredt, med lokale prosedyrer og stort ansvar. Arbeidsdagen er håndterlig, jevn pågang, god arbeidsfordeling og balanse. Med interkommunalt samarbeid med 10 kommuner i Orkdalsregionen har vi legevakt 1-1,5 ganger pr mnd og ingen nattevakter.

Friluftslivet er fantastisk og tilgjengelig rett utenfor stuedøren. Toppturer, fiske, jakt, ski, fjell & fjord - vi har alt!»

Kommunen er behjelpelig med å skaffe bolig, og det er full barnehagedekning i kommunen.

Våre forventninger til deg:
Du er spesialist i allmennmedisin, har norsk autorisasjon og gode norskkunnskaper, både skriftlig og muntlig. Med erfaring som fastlege fra primærhelsetjenesten har du HELFO avtale og bypasskort. Deltagelse i kommunal legevakt og kommunale allmennlegeoppgave inntil 7,5 t/uke må påregnes.

Det kreves norsk autorisasjon og politiattest av den som blir tilsatt. Tildeling av fastlegehjemler skjer etter vilkårene som til enhver tid fremgår av gjeldende lover og avtaleverk. (ASA 4310).

Søknader behandles fortløpende.

Vi håper å vekt din nysgjerrighet. Når du vil vite mer kontakter du

Kontaktperson:

Enhetsleder Gunn Bredesen, mobil: +47 481 22 549

Kontaktperson:

Gunhild Eidsli, mobil: +47 97174856

Kontaktperson:

Kontaktpersoner ved legesenteret: Atle Aune eller Birgitte Sæther Moen, tlf: +47 71657800

Surnadal

ligger på Nordmøre med sine 5969 innbyggere. Vi har et aktivt kultur-, idretts- og friluftsliv. Det tar ca. 2 timer til andre destinasjoner, som Trondheim, Kristiansund og Molde. Vi har en velorganisert helsetjeneste. En kompetent hjemmetjeneste med rehabiliteringstilbud som følger helhetlig pasientforløp-metodikk, godt utviklet helsestasjons- og skolehelsetjeneste og et sykehjem med høy fagkompetanse. Kommunen har også tilbud både innen rus og psykisk helse.

© 2015 Helsestillinger. All rights reserved.

helsestillinger.com