Det beste legerådet du kan gi dine pasienter på reise

I dagens samfunn reiser man mer enn tidligere. På ferie i inn- eller utland, på arbeidsreise eller på hytta er det ikke sikkert at man får kontakt med sitt faste helsepersonell dersom sykdom eller ulykker inntreffer. I slike situasjoner kan tilgang til pasientens medisinske journal være avgjørende for at man får korrekt behandling så hurtig som mulig.
Helicopter

World Medical Card

World Medical Card er et tredelt trygghetskonsept som har til hensikt å gjøre nøkkelinformasjon fra pasientens medisinske journal tilgjengelig i enhver situasjon. All medisinsk informasjon er kodet i henhold til WHO sine standarder (ICD-10 og ATC). Informasjon som gjøres tilgjengelig via et kort i kredittkortformat, mobiltelefon og via internett er: diagnoser legemidler allergier medisinsk historikk kontaktinformasjon til pårørende eventuell aksept for organdonasjon eventuell annen viktig informasjon Mobil- og internettløsningen oversetter i tillegg den medisinske informasjonen til 12 språk.
WMC-2009

Hva betyr dette for deg som lege?

Vi håper du bistår pasienter som ønsker å bestille World Medical Card slik at de får nødvendig hjelp til å fylle ut registreringsskjemaet.

Vi ønsker at du ser/spør etter World Medical Card når du behandler en pasient du ikke kjenner.

Mer informasjon

Fyll ut skjemaet nederst på siden for å få mer informasjon om World Medical Card i posten. Gå inn på www.wmc-card.no Ring 55 33 75 75 Send e-post: lege@wmc-card.com

World Medical Card - informasjon når du trenger det
World Medical Center har utviklet World Medical Card i samarbeid med blant andre Universitetet i Bergen og har som mål å sikre riktig behandling så raskt som mulig. World Medical Center er etablert i 19 land og har en klar målsetning om å bli representert verden over.
World Medical Card er et tredelt trygghetskonsept for å gi så riktig behandling så raskt som mulig.
All medisinsk informasjon er kodet i henhold til Verdens Helseorganisasjons (WHO) internasjonale koder for diagnoser og legemidler. Pasientens informasjon gjøres tilgjengelig på tre ulike måter; via WMCard, mobil og via internett.

WMCard
Nøkkelinformasjon i en akuttsituasjon

onMobile
Medisinsk informasjon på mange språk

onWeb
Fullstendig personlig webside

wmc-logo-300
World Medical Center Nordic AS Tollbodallmenning 1 B Serviceboks 7341 5020 Bergen Norge Tel: 55 33 75 75 Fax: 55 33 75 50 lege@wmc-card.no www.wmc-card.no
Informasjon om World Medical Card
Fyll ut feltene nedenfor og du får tilsendt informasjonsmateriell om World Medical Card. Felt merket med * er obligatoriske.
Tips en venn  Skriv ut