Hvor mye assistanse trenger du for å ansette din neste kollega?

bs-SPRdoctor-woman-82273076-699

Rekruttering på dine vilkår!
SkanPers er spesialister på helsesektoren! Vi hjelper deg å tiltrekke og ansette allmennleger, spesialister, sykepleiere og administrativt personell knyttet til legekontor og sykehus.

Vi hjelper idag privat og offentlig sektor i Norge, Sverige og internasjonalt med rekruttering til faste og midlertidig stillinger. Det er knapphet på spesialister, leger, sykepleier og jordmødre i Norge. Samtidig øker kampen om den beste kompetansen fra arbeidsgivere globalt.

Med lang erfaring, et internasjonalt nettverk og erfarne partnere hjelper vi deg å finne rett kompetanse i Norge, fra våre naboland i Norden eller andre deler av Europa.

Få den assistansen du trenger til å ansette din neste kollega!
Grunnpakken
Første trinn i en ansettelsesprosess er alltid å scanne markedet for kandidater som har riktig kompetanse og ønsket erfaring. Vi sørger for at du når ut til riktig målgruppe, der de er, når de er der. Vi jobber via digitale og sosiale medier, med e-postmarkedsføring/nyhetsbrev. Pris fra kr 15.000,-.

Executive search, spesialistleger
SkanPers tilbyr en "all inclusive"-pakke, med kravspesifikasjon, annonsering, screening, intervjuer, utdannelsesjekk, referansesjekk, fremleggelse av kandidater før du selv tar avgjørelsen om ansettelse. Da kan du involvere deg lite i selve ansettelsesprosessen og stor sett fortsette å arbeide med dine vanlige arbeidsoppgaver. Prisen avhenger av arbeidets omfang og hvilke utfordringer som må løses underveis. Grunnpris fra kr 95.000,-.

Interessert i tilbud?
Kontakt oss på e-post eller telefon. Eller gi informasjon om stillingen(e) du trenger å få besatt/oppdraget du trenger å få løst i skjemaet nederst på siden. Vi kommer tilbake med vårt tilbud.

ScanPersRekrutt-327

SkanPers Rekruttering
ellen@skanpers.no
Tlf. +47 412 40 567

Fyll ut
Ja, takk. Ønsker mer informasjon eller tilbud
Kryss av


Tips en venn Tips en venn Skriv ut Skriv ut